Vletgaarsmaten, dat zit wel goed!
Dit is de nieuwe slogan die ingezet wordt voor bedrijventerrein Vletgaarsmaten te Holten. In de regio Twente is men onder regie van de provincie Overijssel bezig met de herprogrammering van de bestaande bedrijventerreinen. Hieruit blijkt dat Vletgaarsmaten een kansrijk terrein is vanwege de gunstige ligging tussen de stedendriehoek en netwerksteden. De gemeente Rijssen-Holten is blij met het bedrijventerrein Vletgaarsmaten dat aan de groeiende ondernemers aangeboden kan worden.

Rijssen-Holten merkt een aantrekkende vraag naar bedrijfsgrond en speelt daar zelf ook actief op in. Bedrijventerrein Vletgaarsmaten wordt nog eens extra onder de aandacht gebracht door middel van de campagne ’Vletgaarsmaten, dat zit wel goed’. Wethouder Bert Tijhof: ’Het is heel mooi om te zien dat we recent al een aantal ondernemers hebben kunnen faciliteren in hun groei, dat we hen passende bedrijfslocaties kunnen bieden. Deze mogelijkheden willen we graag nog eens extra voor het voetlicht brengen’. Via de nieuwe interactieve pagina www.rijssen-holten.nl/ondernemer kunnen geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheden bekijken.

Vletgaarsmaten is een bedrijventerrein (11,5 hectare) van de gemeente Rijssen-Holten, nabij de kern Holten. Het is een gemengd bedrijventerrein voor bedrijven in de milieucategorie tot en met 4. Het heeft een goede ontsluiting en verbinding met de A1 en de verkaveling is flexibel.

Wethouder Bert Tijhof voegt eraan toe: ‘Samen met de ondernemersverenigingen zetten we ook de komende tijd de algemene citymarketing verder op onder de slogan ’Duidelijk Rijssen-Holten’.

Meer informatie over het bedrijventerrein en vestigingsmogelijkheden is te krijgen bij Vera Hakenberg, accountmanager voor gemeente Rijssen-Holten, 0548 854 404. lees meer »