De Kraak. Film over de grootste bankroof aller tijden
Goedemiddag ondernemers, op verzoek van de organisatie van De Kraak (film over de grootste bankroof aller tijden). Concreet wordt gevraagd of er bij de ondernemers belangstelling bestaat voor het bijwonen van een bijeenkomst op donderdag 17 januari 2019 om 16.00 uur in de NieuweGarage in Magna Porta, Twentepoort West 12 in Almelo over deze film. Voor de overige informatie verwijs ik u naar bijgevoegde mail van Jan Marten de Jong.

lees meer »

Paalman Belastingadvies breidt haar diensten uit
Administratieve hulp op locatie
U kent het wel: u bent druk in de weer met uw dagelijkse werkzaamheden en alle aandacht gaat uit naar uw klanten. Logisch, want daar draait het uiteindelijk om; tevreden klanten die graag nog eens bij u terugkomen. En uw eigen administratie? Heel belangrijk, maar dat schuift u toch nog even door. De klant gaat voor, toch?
 
 

lees meer »

Covergreen genomineerd voor de MKB Export Award 2017

Holten – Met trots kan Covergreen uit Holten melden dat ze genomineerd zijn voor de MKB Export Award 2017. Uit ruim 150 deelnemers heeft Covergreen het tot de top 4 geschopt. De MKB Export Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse ondernemer met internationale ambities.

De MKB Export Award 2017 wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Samen met taleninstituut Regina Coeli organiseren zij deze verkiezing voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun internationale activiteiten willen uitbreiden. 

lees meer »