Paalman Belastingadvies breidt haar diensten uit
Administratieve hulp op locatie
U kent het wel: u bent druk in de weer met uw dagelijkse werkzaamheden en alle aandacht gaat uit naar uw klanten. Logisch, want daar draait het uiteindelijk om; tevreden klanten die graag nog eens bij u terugkomen. En uw eigen administratie? Heel belangrijk, maar dat schuift u toch nog even door. De klant gaat voor, toch?
 
 

lees meer »

Covergreen genomineerd voor de MKB Export Award 2017

Holten – Met trots kan Covergreen uit Holten melden dat ze genomineerd zijn voor de MKB Export Award 2017. Uit ruim 150 deelnemers heeft Covergreen het tot de top 4 geschopt. De MKB Export Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse ondernemer met internationale ambities.

De MKB Export Award 2017 wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Samen met taleninstituut Regina Coeli organiseren zij deze verkiezing voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun internationale activiteiten willen uitbreiden. 

lees meer »

Muller Fresh Food Logistics en Prins Transport bundelen dienstverlening

Holten/Lekkerkerk, 10 februari 2018; Muller Fresh Food Logistics (verder te noemen Muller – www.muller.nl) uit Holten en Prins Transport te Lekkerkerk (verder te noemen Prins – www.prins-transport.nl) hebben overeenstemming bereikt over de overname van de vennootschappen van Prins door Muller. Arjen Prins zal als directeur leiding blijven geven aan de logistieke activiteiten van het bedrijf in Lekkerkerk. 

lees meer »