Happen en stappen

Woensdag 5 juni 2019


Alweer voor de 5e keer, een jubileum, organiseren we ook dit jaar weer de speciale ‘happen en stappen’ avond voor ondernemers en organisaties.

Nieuw en verrassend programma
Tijdens deze netwerkavond leggen we een prachtige route af in en rondom Holten. Onderweg zorgen we voor een speciaal verrassend programma een variatie aan heerlijke gerechtjes en drankjes. Ontmoet, praat bij, breid je netwerk uit en geniet van een verrassende avond in de buitenlucht.


We starten om 17.00 uur bij het nieuwe restaurant Yume Sushi&Grill-Stationsstraat 3.


Doe je ook mee? Kosten voor deze leuke avond zijn € 50,00 p.p. excl. btw. Aanmelden kan via info@avond4daagseholten.nl. Leuk als je er bij bent!


Uniek evenement
Van 3 tot en met 6 juni 2019 is de vijfde editie van de Avond4daagse Holten. De Avond4Daagse Holten is meer dan wandelen alleen. Kleine en grote bedrijven, buurtschappen, verenigingen en organisaties in en om Holten dragen bij aan een bijzonder evenement dat is uitgegroeid tot een evenement waar je niet meer omheen kunt: het deelnemersaantal in 2018 was ruim 1100 wandelaars van alle leeftijden. Dit jaar staat ook de bedrijvigheid van Holten weer centraal.


Namens team Avond4daagse Holten,

lees meer »
Rijssen-Holten de MKB-vriendelijkste gemeente 2019 van Nederland!

De gemeente Rijssen-Holten is voor de tweede keer uitgeroepen tot de meest MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. De landelijke titel is vanmiddag uitgereikt door Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, in het bijzijn van en namens de vijf ondernemersverenigingen.

 

Ondernemers in Rijssen-Holten geven het ondernemersklimaat een 8.1. Positieve punten van de gemeente Rijssen-Holten worden voornamelijk gevonden in betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid van de gemeente. Ondernemers geven aan dat de gemeente toegankelijk en goed bereikbaar is en er overleg en afstemming tussen de gemeente en haar ondernemers mogelijk is.

 

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland benadrukt: “Een gezond MKB is van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Gemeenten moeten luisteren naar MKB-ondernemers en met hen samenwerken. Rijssen-Holten doet dat als de beste en is dan ook terecht de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland!”

 

Ook Jan Peter Müller, algemeen directeur van Müller Fresh Food Logistics in Holten is het eens met uitkomsten van de rapportage: “We zitten al 81 jaar in Holten en we zijn echt niet van plan te vertrekken. De samenwerking met de gemeente is daarvoor veel te goed. Zij is altijd aanwezig bij ondernemersbijeenkomsten, waardoor de lijntjes erg kort zijn. Ook vraagt de gemeente ondernemers altijd om input”.

 

Burgemeester Arco Hofland reageert enthousiast: “Voor de tweede keer de landelijke winnaar zijn, is geweldig. Dit is te danken aan onze eigen actieve ondernemers. En wat de samenwerking betreft daar plukken wij allemaal de vruchten van!”

Deze tweejaarlijkse prijs is een initiatief van MKB-Nederland. Op basis van een grootschalig onderzoek onder ondernemers wordt het lokale ondernemersklimaat gepeild. Er komen verschillende thema’s in het onderzoek aan bod, zoals tevredenheid van ondernemers over de dienstverlening en het imago van de gemeente.

lees meer »
De Kraak. Film over de grootste bankroof aller tijden
Goedemiddag ondernemers, op verzoek van de organisatie van De Kraak (film over de grootste bankroof aller tijden). Concreet wordt gevraagd of er bij de ondernemers belangstelling bestaat voor het bijwonen van een bijeenkomst op donderdag 17 januari 2019 om 16.00 uur in de NieuweGarage in Magna Porta, Twentepoort West 12 in Almelo over deze film. Voor de overige informatie verwijs ik u naar bijgevoegde mail van Jan Marten de Jong.

lees meer »