Eerste Nieuwsbrief Rijsen-Holten ondernemend
Eerste Nieuwsbrief Rijsen-Holten ondernemend, klik hier. lees meer »
Uitnodiging Cabstore maatjesdag
U herinnert zich vast de eerste maatjesdag bij Cabstore vorig jaar, mooi weer, verse haring, drankjes, muziek en gezelligheid! Inmiddels zijn we een maatje groter in al zijn facetten: Meer afzetlanden, meer inkoop
en meer verkochte trucks en machines.

Bij Cabstore kijken we niet naar uiterlijk, afkomst of leeftijd, dus jong of al behoorlijk op leeftijd, gebruikt is nog lang niet altijd versleten, ofwel: “used not worn”. Met afzet in inmiddels meer dan 35 landen vinden we dan ook altijd een nieuwe liefde voor uw gebruikte truck of machine.

Op vrijdag 14 juni nodigen we u graag uit vanaf 16:00 voor Maatjes van Cabstore 2.0 aan de Ambachtsweg 1 in Holten. Een gezellige middag met muziek, drankjes, spektakel en natuurlijke de allereerste verse nieuwe haring !
Graag tot dan ! lees meer »
Ondernemersvriendelijk aanbesteden

Op vrijdag 14 juni 2019 van 9.30 – 12.00 uur, inloop en koffie vanaf 9.00 uur in het Provinciehuis, Zwolle.

Op vrijdagochtend 14 juni organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijeenkomst over ondernemersvriendelijk aanbesteden. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
 
Ondernemersvriendelijk aanbesteden. Wist u dat de Overijsselse overheden jaarlijks in totaal voor ongeveer 6 miljard euro per jaar aanbesteden? Daarmee is aanbesteden een belangrijk instrument om maatschappelijke opgaven te realiseren.
Het ministerie van EZK is, met Karsten Klein (landelijk aanjager van de Actie-agenda Beter Aanbesteden) voorop, op zoek gegaan naar innovatieve aanbestedingen in Overijssel om die te kunnen delen met de rest van Nederland. Die zijn er genoeg! Tijdens de bijeenkomst delen we deze ervaringen, en gaan we graag in gesprek over hoe we verder willen samenwerken.
 
Daarnaast presenteren we de uitkomsten van het onderzoek van MKB Nederland naar de ondernemersvriendelijkheid van gemeenten en bespreken we hoe we samen kunnen werken aan een ondernemersvriendelijk Overijssel.
 
Voor wie?. De bijeenkomst is bedoeld voor portefeuillehouders economie en/of aanbestedingsbeleid, voorzitters van ondernemersverenigingen, strategische inkopers  en beleidsinhoudelijke opdrachtgevers van Overijsselse gemeenten.
 
Aanmelden. Eerder stuurden we u een vooraankondiging voor deze bijeenkomst voor 3 juni…..dit is dus 14 juni geworden.
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar MKB@overijssel.nl met vermelding van uw naam en organisatie.  
Voor meer informatie kunt u terecht bij Akkelien van Vilsteren: 038 499 93 44.
Of leest u de blog die is gemaakt over dit onderwerp.  
Werkt u mee aan een ondernemersvriendelijk Overijssel? Kom dan 14 juni naar het Provinciehuis in Zwolle. Graag tot dan!

lees meer »