26-03-2019 | Uitnodiging Bedrijfsbezoek CTT en Bleckmann Almelo

Dinsdag 26 maart 2019 staat de volgende bijeenkomst gepland. We gaan op bezoek bij CTT en Bleckmann in Almelo.
 
Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten. Met ruim 150 jaar ervaring in supply chain management biedt Bleckmann maatwerkoplossingen voor (veelal) internationaal georiënteerde klanten in de mode en lifestyle industrie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in omni-channel oplossingen, waarmee zowel e-tailers, retailers als eindgebruikers worden bediend. Om de klanten expertise en flexibiliteit te garanderen wordt gebruik gemaakt van het wereldwijde netwerk, met een sterke basis in continentaal Europa en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Azië. 
 
CTT Almelo is een dependance van de containerterminal in Hengelo en verzorgt het vervoer van containers tussen Rotterdam en Twente via de binnenvaart. De terminal in Almelo is in 2017 geopend en met de aanwezigheid van de aansluiting op het water is het XL Park aantrekkelijk geworden voor de vestiging van logistieke bedrijven.
 
Wij worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in Almelo.

 

Programma:  15.00 uur: Ontvangst bij Bleckmann (Columbus 13 te Almelo); 15.15 uur: Rondleiding Bleckmann; 16.15 uur: Verplaatsing naar CTT; 16.30: Presentatie Bleckmann en CTT bij CTT (Columbus 7 te Almelo); 17.30 uur: Hapje en drankje; 19.00 uur: Einde.

AANMELDEN »
12-03-2019 | Ondernemersavond Holtens Ondernemershus
Topicus, IT met impact. Henk Jan Knol, directeur van het ICT-bedrijf Topicus en woonachtig in Holten, is dinsdagavond 12 maart te gast bij het Holtens Ondernemershus! Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren door zijn ervaringen. Living the dream... Henk Jan neemt ons mee achter de schermen van het landelijk opererende ICT-bedrijf met hoofdzetel in Deventer. Topicus creëert vernieuwende softwareplatformen. Klanten, gebruikers en mensen die in een sector met elkaar samenwerken komen daarmee met elkaar in verbinding. In het onderwijs, zorg en financiële dienstverlening weet Topicus de wereld hierdoor een stukje makkelijker te maken. Samen met de klanten ondernemen, vernieuwen en innoveren, dat is een van de basisfundamenten van Topicus. Wat is Knols visie voor de toekomst? En hoe is Topicus vanuit de studentenkamer van twee studenten aan de Universiteit Twente uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers van de provincie Overijssel? Het belooft een inspirerende avond te worden. Wees erbij, want zo’n kans krijg je niet vaak! Reserveer dinsdag 12 maart 2019 dus alvast in je agenda en meld je aan. Je bent vanaf 19.00 uur welkom in het Holtens Ondernemershus aan de Oranjestraat 10 in Holten. De avond start om 19:30 uur.

Programma
Waar: Holtens Ondernemershus
Wanneer: dinsdag 12 maart 2019
Ontvangst: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Pauze: 20:30 uur
Einde: ca. 22.00 uur
Toegang: gratis, inclusief koffie of thee, exclusief overige consumpties

Meld je aan en laat je inspireren!
Benieuwd naar de ervaringen van een top ondernemer? Meld je aan onder vermelding van ‘Henk Jan Knol’. Aanmelden is verplicht (dit geldt ook voor introducées). Aangemeld, maar ben je verhinderd? Geef het ons dan tijdig door zodat wij hier rekening mee kunnen houden. AANMELDEN »