13-04-2022 | Uitnodiging ALV

Algemene ledenvergadering op 13 april

Graag nodigen wij jullie uit voor de algemene ledenvergadering op 13 april. Dit keer zijn we te gast bij Müller European Truck & Trailer Care. Jullie worden verwacht aan de Fabrieksweg 12, waar de vergadering plaatsvindt. Vervolgens verzorgt Anton Müller een rondleiding in de nieuwe carrosserie-werkplaats aan de handelsweg 31. Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje aan de Fabrieksweg.


De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Graag horen we uiterlijk woensdag 6 april of je erbij bent.

 

Aanmelden kan via onderstaande link. 

 

AANMELDEN »
27-10-2021 | Uitnodiging ALV

Het is door alle corona-maatregelen alweer een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien, maar het kan weer! We nodigen jullie dan ook graag uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 27 oktober bij het Kulturhus Holten.

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Ook hebben we een spreker geregeld, namelijk Mark Tuitert. Graag horen we uiterlijk woensdag 20 oktober of je erbij bent.

Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de corona-maatregelen. Ook krijg je bij de ingang de vraag je CoronaCheck-app te laten zien. 

 

AANMELDEN »
24-09-2020 | Uitnodiging ALV

Het is een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien door alle Corona-maatregelen.

Ondanks dat Corona nog steeds de orde van de dag is, willen we jullie uitnodigen voor najaarsledenvergadering. Uiteraard hanteren we hierbij de richtlijnen van het RIVM.

 

De algemene ledenvergadering vindt plaats op donderdag 24 september op het beneden terras van Hoog Holten. De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Ook hebben we een spreker geregeld, namelijk Ron Blom. Hij gaat uitleg geven over de stikstofproblematiek en de gevolgen voor de industrie van Holten.

 

Graag horen we uiterlijk vrijdag 11 september of je erbij bent. Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de Corona-maatregelen.

 

AANMELDEN »