30-12-2022 | Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Beste HIG- en HHV-leden,

 

De jaarwisseling zit er weer aan te komen. Om het nieuwe jaar in te luiden willen wij jullie graag uitnodigen voor een nieuwjaarsbijeenkomst. Dit gaat gebeuren op 17 januari. Jullie zijn van 17.30 uur van harte welkom bij Bie Toontje in Holten. Onder het genot van een hapje en een drankje proosten we op het nieuwe jaar!

 

Kom je ook? Meld je dan even van tevoren aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via de link hieronder.

 

Hopelijk tot 17 januari!

 

Met vriendelijke groet,

Mark Wander Drent (HHV) en Hanneke Aaftink (HIG)

AANMELDEN »
23-11-2022 | Uitnodiging ALV

Algemene ledenvergadering op 23 november 2022

 

Graag nodigen wij jullie uit voor de najaarsledenvergadering op woensdag 23 november in het Technolab van De Waerdenborch. Jullie worden verwacht aan de Haarstraat 14. Na het officiële gedeelte geeft Arjan Hakkert een uitleg over het Technolab en het belang van samenwerking met het bedrijfsleven. Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

 

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Graag horen we uiterlijk 14 november of je erbij bent.

 

Aanmelden kan via onderstaande link.

 

 

AANMELDEN »
14-09-2022 | HIG-UITJE
Op woensdag 14 september a.s. vindt het HIG-uitje plaats. We starten om 9.15 uur bij Nijkamp. Daarna gaan we op weg naar een bedrijfsbezoek en natuurlijk is er volop ruimte om gezellig bij te praten en een hapje en drankje te nuttigen. Ga je ook mee?  AANMELDEN »