29-06-2023 | Zomerborrel
Op donderdag 29 juni is het zo ver! Dan nodigen we jullie graag uit voor een zomerborrel, inclusief een warm- en koud buffet in de VIP-tent van de Triathlon Holten. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De inloop is vanaf 17.00 uur en om 17.30 gaan we van start.

Ben je erbij? Meld je dan even van tevoren aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via de aanmeldlink hieronder. AANMELDEN »
12-04-2023 | Uitnodiging ALV

Algemene ledenvergadering op 12 april 2023.

Graag nodigen wij jullie uit voor de voorjaarsledenvergadering op woensdag 12 april in het Kulturhus van Holten. Na het officiële gedeelte vindt er een rondleiding plaats door het nieuwe gedeelte van het Kulturhus dat onlangs is voorzien van flexwerkplekken en vergaderzalen. Ook wel Meet in Kulturhus Holten genoemd. Kijk voor meer informatie vast op https://kulturhusholten.nl/meetin/meet-in-kulturhus-holten/. 

Het onofficiele gedeelte na de algemene ledenvergadering zal plaatsvinden in gezamelijkheid met Ondernemershus Amicitia. Daarnaast zal de nieuwe burgemeester, Jurgen van Houdt, zichzelf even voorstellen. 

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Graag horen we uiterlijk 5 april of je erbij bent.


Aanmelden kan via onderstaande link.


AANMELDEN »
30-12-2022 | Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Beste HIG- en HHV-leden,

 

De jaarwisseling zit er weer aan te komen. Om het nieuwe jaar in te luiden willen wij jullie graag uitnodigen voor een nieuwjaarsbijeenkomst. Dit gaat gebeuren op 17 januari. Jullie zijn van 17.30 uur van harte welkom bij Bie Toontje in Holten. Onder het genot van een hapje en een drankje proosten we op het nieuwe jaar!

 

Kom je ook? Meld je dan even van tevoren aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via de link hieronder.

 

Hopelijk tot 17 januari!

 

Met vriendelijke groet,

Mark Wander Drent (HHV) en Hanneke Aaftink (HIG)

AANMELDEN »