27-10-2021 | Uitnodiging ALV

Het is door alle corona-maatregelen alweer een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien, maar het kan weer! We nodigen jullie dan ook graag uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 27 oktober bij het Kulturhus Holten.

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Ook hebben we een spreker geregeld, namelijk Mark Tuitert. Graag horen we uiterlijk woensdag 20 oktober of je erbij bent.

Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de corona-maatregelen. Ook krijg je bij de ingang de vraag je CoronaCheck-app te laten zien. 

 

AANMELDEN »
24-09-2020 | Uitnodiging ALV

Het is een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien door alle Corona-maatregelen.

Ondanks dat Corona nog steeds de orde van de dag is, willen we jullie uitnodigen voor najaarsledenvergadering. Uiteraard hanteren we hierbij de richtlijnen van het RIVM.

 

De algemene ledenvergadering vindt plaats op donderdag 24 september op het beneden terras van Hoog Holten. De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Ook hebben we een spreker geregeld, namelijk Ron Blom. Hij gaat uitleg geven over de stikstofproblematiek en de gevolgen voor de industrie van Holten.

 

Graag horen we uiterlijk vrijdag 11 september of je erbij bent. Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de Corona-maatregelen.

 

AANMELDEN »
24-01-2020 | Save the date jubileum HOH
Beste relatie,

Zoals je weet, werk ik vanuit het Holtens Ondernemershus. Het Holtens Ondernemershus is een zakencentrum van waaruit meerdere kleine MKB-ers en ZZP-ers werken. Wij inspireren, versterken elkaar en delen - wanneer dat mogelijk is - onze kennis. Kortom: wij benutten de kracht van samenwerking. En dat doen we nu al 5 jaar. Dat willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Op 24 januari openen wij onze deuren voor zakenrelaties, familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden. Zoals je van ons gewend bent krijgt deze middag een leuke invulling. Dus: save-the-date!
Nadere informatie over deze feestmiddag krijg je begin januari.
Houd je mailbox in de gaten.

AANMELDEN »