22-06-2022 | Barbecue HIG / HHV
Beste HIG- en HHV-leden,

Na lange tijd staat er weer een leuke gezamenlijke activiteit op de agenda voor de HIG- en HHV-leden. Namelijk de barbecue! Dit gaat gebeuren op woensdag 22 juni. Jullie zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom bij ’t Losse Hoes in Holten. Rond 18.45 uur steken we de barbecue aan. We sluiten de avond af om 21.00 uur.

Kom je ook? Meld je dan even van tevoren aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via de aanmeldkink hieronder. 

Hopelijk tot 22 juni!

Met vriendelijke groet,
Mark Wander Drent (HHV) en Hanneke Janssen (HIG)


AANMELDEN »
13-04-2022 | Uitnodiging ALV

Algemene ledenvergadering op 13 april

Graag nodigen wij jullie uit voor de algemene ledenvergadering op 13 april. Dit keer zijn we te gast bij Müller European Truck & Trailer Care. Jullie worden verwacht aan de Fabrieksweg 12, waar de vergadering plaatsvindt. Vervolgens verzorgt Anton Müller een rondleiding in de nieuwe carrosserie-werkplaats aan de handelsweg 31. Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje aan de Fabrieksweg.


De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Graag horen we uiterlijk woensdag 6 april of je erbij bent.

 

Aanmelden kan via onderstaande link. 

 

AANMELDEN »
27-10-2021 | Uitnodiging ALV

Het is door alle corona-maatregelen alweer een jaar geleden dat we elkaar hebben gezien, maar het kan weer! We nodigen jullie dan ook graag uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 27 oktober bij het Kulturhus Holten.

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur begint het officiële programma. Ook hebben we een spreker geregeld, namelijk Mark Tuitert. Graag horen we uiterlijk woensdag 20 oktober of je erbij bent.

Aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de corona-maatregelen. Ook krijg je bij de ingang de vraag je CoronaCheck-app te laten zien. 

 

AANMELDEN »