Administratieve hulp op locatie
U kent het wel: u bent druk in de weer met uw dagelijkse werkzaamheden en alle aandacht gaat uit naar uw klanten. Logisch, want daar draait het uiteindelijk om; tevreden klanten die graag nog eens bij u terugkomen. En uw eigen administratie? Heel belangrijk, maar dat schuift u toch nog even door. De klant gaat voor, toch?
 
 

Totdat ineens de salarissen van uw personeel moeten worden betaald en de loonadministratie moet worden bijgewerkt. Of nog vervelender: de btw-aangifte moet de deur uit. Dan heeft u ineens spijt dat u uw administratie niet eerder heeft aangepakt. U kunt twee dingen doen: er zelf een avond voor gaan zitten om ervoor te zorgen dat uw administratie weer op orde is óf u laat uw accountant dit voor u doen. Dit laatste kan behoorlijk in de papieren lopen.
 
Paalman Belastingadvies onderkent dit probleem en biedt nu een goed en prijstechnisch interessant alternatief. Rinka Knapen neemt uw administratieve taken graag uit handen, zodat u zich kunt richten op de klant en alles wat daarbij komt kijken. Van de inkoop- en verkoopadministratie, tot de aangifte van de omzetbelasting en loonadministratie: in een aantal uren per week kan Rinka veel werk verzetten. En u weet zeker dat het administratieve werk gedaan wordt, op een zorgvuldige en integere manier.