Over de Holtense Industrie Groep

Werkgeversvereniging HIG (afgeleid van de oude naam "Holtense Industrie Groep") is een vereniging, die in 1995 is opgericht. Zij stelt zich ten doel de gemeenschappelijke belangen van haar leden op economisch en sociaal gebied te behartigen. Dit doel tracht de Werkgeversvereniging HIG onder meer te bereiken door regelmatig bijeenkomsten en vergaderingen voor haar leden te houden en hun belangen te behartigen bij de overheid en andere lichamen, instellingen of organisaties.

Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-b) - Vitap
Nieuws
Meilinkmoulds komend weekend te zien op RTL7

Op zondag 13 maart komt medelid van de HIG, Meilinkmoulds, op tv. Om 12:00 uur wordt het televisieprogramma "Op de Zaak" uitgezonden, waar deze keer het Holtense bedrijf Meilinkmoulds in voor komt.

"Op de Zaak" vertelt succesverhalen van ondernemers uit Nederland. Aan de hand van meetbare factoren laat Op de Zaak zien hoe het betreffend lees meer »

Opening Movado Sports

Beste Collega Ondernemers

Na een flinke verbouwing zijn we nu al een tijdje open aan de Keizersweg 68 te Holten.
We zijn supertrots op het eindresultaat.
Het is nu hoogtijd voor een openingsfeestje en dit willen we heel graag samen  met u als
collega ondernemer vieren.

U bent van harte welkom op 10 januari lees meer »

lid worden? Via onder andere deelname aan diverse werkgroepen van overheden en instellingen wil de Werkgeversvereniging HIG bijdragen aan een evenwichtige, economische ontwikkeling van de beide kernen van de gemeente Rijssen-Holten. Ons streven is om zoveel mogelijk ondernemers uit Holten voor Werkgeversvereniging HIG te interesseren. Immers, alleen door krachtige en gezamenlijke representatie en -invloed kan Werkgeversvereniging HIG het best voor de belangen van haar leden opkomen.

Meer informatie over bedragen van het lidmaatschap en entreegelden vindt u hier. Wilt u lid worden van onze werkgeversvereniging, dan kunt u zich hier inschrijven.