Over de Holtense Industrie Groep

Werkgeversvereniging HIG (afgeleid van de oude naam "Holtense Industrie Groep") is een vereniging, die in 1995 is opgericht. Zij stelt zich ten doel de gemeenschappelijke belangen van haar leden op economisch en sociaal gebied te behartigen. Dit doel tracht de Werkgeversvereniging HIG onder meer te bereiken door regelmatig bijeenkomsten en vergaderingen voor haar leden te houden en hun belangen te behartigen bij de overheid en andere lichamen, instellingen of organisaties.
Nieuws
Uitnodiging Cabstore maatjesdag

U herinnert zich vast de eerste maatjesdag bij Cabstore vorig jaar, mooi weer, verse haring, drankjes, muziek en gezelligheid! Inmiddels zijn we een maatje groter in al zijn facetten: Meer afzetlanden, meer inkoopen meer verkochte trucks en machines.Bij Cabstore kijken we niet naar uiterlijk, afkomst of leeftijd, dus jong of al behoorlijk op leefti lees meer »

Ondernemersvriendelijk aanbesteden

Op vrijdag 14 juni 2019 van 9.30 – 12.00 uur, inloop en koffie vanaf 9.00 uur in het Provinciehuis, Zwolle.Op vrijdagochtend 14 juni organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijeenkomst over ondernemersvriendelijk aanbesteden. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zi lees meer »

lid worden? Via onder andere deelname aan diverse werkgroepen van overheden en instellingen wil de Werkgeversvereniging HIG bijdragen aan een evenwichtige, economische ontwikkeling van de beide kernen van de gemeente Rijssen-Holten. Ons streven is om zoveel mogelijk ondernemers uit Holten voor Werkgeversvereniging HIG te interesseren. Immers, alleen door krachtige en gezamenlijke representatie en -invloed kan Werkgeversvereniging HIG het best voor de belangen van haar leden opkomen.

Meer informatie over bedragen van het lidmaatschap en entreegelden vindt u hier. Wilt u lid worden van onze werkgeversvereniging, dan kunt u zich hier inschrijven.