FB ADREM PENSIOENADVIES

FB Adrem pensioenadvies richt zich op ondernemers, inclusief de directeur-grootaandeelhouder (DGA) en hun ondernemingen en het daarin werkzame personeel om hen te voorzien van heldere adviezen op pensioengebied. Ook in de voorzieningen die nodig zijn om die belangen optimaal te behartigen, kan FB Adrem pensioenadvies bemiddelen.

Dankzij aanbevelingen uit het opgebouwde netwerk wordt FB Adrem ook in toenemende mate gevonden door particulieren die een objectief advies willen hebben.

Oprichter Herman Deijk heeft een economische opleiding als achtergrond en specialisaties in employee benefits, financial planning en marketing. Daarnaast heeft hij uitgebreide werkervaring opgedaan bij verzekeraars en banken. Herman Deijk is deelnemer aan de Kring van Pensioenspecialisten.

De werkwijze van FB Adrem pensioenadvies is no-nonsense oftewel Geen dure rapporten, maar terzake doende en effectieve (ad rem, dus) adviezen in het belang van de klant. FB Adrem pensioenadvies richt daarbij op een duurzame samenwerking met de accountant.

« terug naar overzicht