Henk Arfman, van origine agrariër, richtte zijn bedrijf op in 1972. Aanvankelijk specialiseerde hij zich in ruilverkavelingprojecten, maar toen hij erachter kwam dat voor iedere diersoort een gaassoort te koop was, groeide zijn bedrijf Arfman Hekwerk uit tot Nederlands grootste specialist in faunavoorzieningen.
Vandaag de dag bieden wij complete oplossingen voor de meest uiteenlopende faunavraagstukken voor bijvoorbeeld wilde zwijnen, reeën, amfibieën, maar ook voor honden of geiten. Met onze jarenlange ervaring helpen wij de klant door mee te denken en een persoonlijk advies te geven.

Kwaliteit en duurzaamheid kenmerken onze producten, die daarmee bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van mens en dier. Onze montageploeg levert door jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardige montage af, zowel langs wegen, overwegen, spoorbanen en bij mensen thuis. De landelijke poorten worden op specificatie in onze eigen werkplaats vervaardigd.

Certificaten:
• ISO 9001:2008
• VCA**
• FSC
• PEFC
• CO2-bewust


GEGEVENS 
Bedrijfsomschrijving:Gespecialiseerd aannemingsbedrijf, voor verkoop, montage en onderhoud van hekwerken, poorten, wildroosters, wildtunnels, wildpassages en bijkomende producten van faunatechnische aard en spoorgebonden infrastructurele projecten. Arfman is ISO 9001:2008, VCA**, BTR en FSC gecertificeerd. Daarnaast heeft Arfman stap 5 van de CO2 prestatieladder behaald.
Aantal personeelsleden:35
Gegevens directie: H.H.E. (Edward) van Veen

« terug naar overzicht