22-11-2023 | Algemene Ledenvergadering 22 nov.

Algemene Ledenvergadering HIG op woensdag 22 november a.s. om 16.30 uur

Noteer deze datum alvast in je agenda, officiële uitnodiging volgt nog. 

Graag zien wij jullie 22 november!


AANMELDEN »
13-09-2023 | HIG-uitje

Jullie zitten al tijden met een afgeblokte agenda voor 13 september as. Ongetwijfeld zijn jullie benieuwd of het er nog van gaat komen…
Ja hoor!!
De commissie heeft na ellenlange poldervergaderingen het programma rond. Het goede nieuws is dat we een mooie dag in het vooruitzicht hebben waarbij het natje en droogje hoog in het vaandel staan. Een leerzame dag waar je, bijna letterlijk, energie kunt opsnuiven en stof tot nadenken.
We verzamelen om 11:00 uur bij Lunchroom Nijkamp voor een bakkie koffie, thee mag ook, en nemen daarna plaats in de touringcar voor een veilig ritje richting Arnhem. Hierbij moeten we vermelden dat we, tegenstelling tot de bus, als organisatie budgettair enigszins uit de bocht gevlogen zijn. Met een ernstig onderhoud met de penningmeester tot gevolg…


Om de kaspositie van de HIG nog enigszins te redden en penningmeester Martin splinters onder de vingers te besparen, van het krassen over de bodem van de kist, vragen wij jullie om bij Nijkamp, of uiterlijk bij het betreden van de touringcar, een eigen bijdrage van 2 tientjes te betalen (tegenwoordig een blauwtje, € 20,--).

We rekenen op een grote opkomst en vragen jullie om per omgaande aan te melden, nee is geen optie, zodat we met de betrokken externe partijen daarover kunnen afstemmen. Het is tenslotte lullig als er te weinig natjes en droogjes zijn.

Globaal tijdschema:
11:00 uur verzamelen bij Lunchroom Nijkamp

11:30 uur vertrek touringcar 

13:00 uur aankomst bezoeklocatie, ontvangst met koffie
               aansluitend een masterclass, demonstratie en rondleiding

16:30 uur vertrek richting Holten

17:30 uur afsluiting met (grotere) hapjes en drankjes

19:30 uur moe maar voldaan naar huis, of nog even blijven hangen

Het belooft een mooie dag te worden met een prima gezelschap, dus dat wil je niet missen.
Graag jullie aanmelding en tot 13 september via de knop hieronder.
Het reiscomité,
Erik, Herman en Remmelt.

AANMELDEN »
29-06-2023 | Zomerborrel
Op donderdag 29 juni is het zo ver! Dan nodigen we jullie graag uit voor een zomerborrel, inclusief een warm- en koud buffet in de VIP-tent van de Triathlon Holten. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De inloop is vanaf 17.00 uur en om 17.30 gaan we van start.

Ben je erbij? Meld je dan even van tevoren aan, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via de aanmeldlink hieronder. AANMELDEN »